top of page

Perhekuvaus

Tutustu kuvauspaketteihini tai voimme yhdessä löytää

teille parhaan paketin. Perhekuvaus toteutetaan studiolla tai miljöössä.

Haluan, että teille jää lämmin, rento ja ikimuistoinen hetki kuvauksista. 

Ohjaan perhettänne kuvausten aikana, mutta parhaat hetket syntyvät itsestään kun seuraan teidän yhteistä kemiaa. Kuvaukset etenevät helposti niin, että saatte jutella keskenänne, liikkua ja tutkia ympäristöä. Kuvissanne näkyy tunne, ilo, hassuttelu sekä teidän yhteys.

"Classic"

155€

Noin 40 minuutin kuvaus joka toteutetaan studiolla tai miljöössä.

Classic paketti on helppo ja nopea tapa päivittää perheenne yhteiset kuvat. Sopii parhaiten 2-4 hengen porukalle. Saatte nettigalleriaan n. 20-30 kuvaa joista saatte valita itsellenne 10 kappaletta. 

Lisäkuvat omalla hinnastolla. Jos tykästyt kaikkiin kuviin, koko gallerian hinta on 250€(sis. kuvauksen).

PSX_20201220_234421.jpg
24.jpg

"Memories"

​175€
Toteutetaan studiolla tai miljöössä.
n. tunnin kuvausaika. Sis. n. 15 kuvaa. Kuvat toimitetaan sähköisesti. Sopii parhaiten 3-4 hengen perheille, tai heille jotka toivovat pidempää aikaa. Nettigalleria sis. n. 30-50 kuvaa joista saatte valita haluamanne kuvat.

"Meet the family"

200€

"Meet the family" pakettia suosittelen vähintään kaikille perheille joissa on yli 4 henkeä. Meillä on riittävästi yhteistä aikaa ja voimme toteuttaa useampia kokoonpanoja kuvien suhteen.

Perhekuvaukset toteutetaan studiolla tai miljöössä ja kestävät n. 60-90 min. Paketin nettigalleriassa on n. 40-60 kuvaa joista saatte valita 20 kuvaa itsellenne.

Kaikki kuvat toimitetaan sähköisesti. Jos tykästyt kaikkiin kuviin, koko galleria(sis. kuvauksen)on 350€.

DSC_5164.JPG
bottom of page