top of page

Hei!

Ihanaa, että löysit sivuilleni. Huomioithan, että yritykseni on jäänyt tauolle Suomessa, sillä olen Espanjassa, mutta jos etsit itsellesi valokuvaajaa Costa Blancan alueelta, laitathan minulle viestiä.

Olen Aino-Kaisa, kotkalainen valokuvaaja, mutta olemme perheeni kanssa Espanjassa tällä hetkellä.

Palveluihini kuuluvat mm. henkilökuvat, kaikenlaiset lapsi- ja perhekuvaukset, yritys- ja tuotekuvat, asuntokuvat, hää, rippi- ja ylioppilaskuvat sekä kaikenlaiset muut tapahtumat ja juhlat.

perhekuvaus Kotka, perhekuvaus, valokuvaaja Aino-Kaisa Lonka, Tiutinen, AKL Design, studio Kuvaushuone, Karhula, Karhulan tori, Kymenlaakso, perhekuvat, hääkuvaaja, hääkuvaus Kotka, Hamina, Pyhtää.

8 (1).jpg

Hääkuvat

Hääkuvauksia on monenlaisia paketteja. Jos olette kiinnostuneita pelkistä potreteista, voimme räätälöidä teidän aikatauluihin sopivat kuvaukset. Potretit toteutetaan joko ennen tai jälkeen vihkimisen.

Koko pakettiin kuuluu mm. potretit, vihkitilaisuus sekä koko juhlan dokumentaarinen kuvaus.

 Dokumentaarinen kuvaus jatkuu iltamyöhään asti ja sisältää kaikki teidän päivän tärkeät hetket. Vihkimisen, potretit, juhlapaikalla kuvaamisen, kaikkine ohjelmineen; kakun leikkuusta kimpun heittoon. Kuvaan hääpaikalla fillispohjaisesti seuraen teitä, vieraita ja tallennan tilanteita ja juhlahumua. Halutessaan kaikki juhlavieraat saavat käyttää minua kuvamaan myös itseään. Tapana on kuvata myös hääpäri ja heidän kaikki läheiset juhlapaikalla. Minulla on hyvin rento ote kuvausten suhteen ja kokeneena hääkuvaajana osaan tallentaa kaikki upeat hetket. Olen osana teidän päiväänne ja sulaudun hyvin juhlaporukkaan joka ei jätä varaa jännitykselle ja kaikki saavat nauttia olostaan myös kuvaajan läsnäollessa. 

Aino-Kaisa

Valokuvaaja-ammattilainen1.png

AKL Design Aino-Kaisa Lonka Photography

Perhekuvaus Kotka Perhekuvaus Hamina Pyhtää Aino-Kaisa Lonka Photography

bottom of page