top of page

Yrityskuvaus

Yrityskuvaus, brändäys ja markkinointi

Kaipaatko yrityksellesi uusia kuvia? Onko sinulla jonkinlainen visio mielessä tai kaipaisitko kenties viasuaalista apua? Voimme yhdessä suunnitella juuri sinun yrityksellesi sopivat kuvaukset. Voit käyttää kuvia mm. nettisvuillasi, kaikenlaiseen markkinointiin niin myynnin kuin tapahtumien parissa. 

Kuvattavana voi olla mm. sinä ja yrityksesi tai henkilökunta, tuotteet ja palvelut, somekanavien otokset, kuvastotuotteet jne.

Minulta saat kuvauspaketit yrityksellesi vähän pienemmässä muodossa tai laajemman paketin jos olet kiinnostunut suuremmasta projektista. 

Kuvauspaketti aina sisältää suunnittelun ja tapaamisen, että pääsen tutustumaan sinuun ja yritykseesi. Yhteisen sävelen löytäminen on tärkeää ja esitän teille aina ideani toteutuksesta. 

Yrityskuvaus hinnasto:

Pienimuotoinen markkinointi paketti: Toimitan teille 10 leimattua digikuvaa vapaaseen käyttöön. Kuvaukset toteutetaan miljöössä, studiollani tai teidän tiloissa.

Sis. suunnittelun toteutuksesta. Kuvaus on 1-2h.

Hinta: 200 + alv.

Suurempi projekti: Pyydä tarjous, niin voimme räätälöidä sinulle sopivan paketin. Hinnat perustuvat siihen kuinka paljon kuvia tarvitsette ja kuinka suuri projekti on ajallisesti. 

esimerkkejä: Nettisivujen tai verkkokaupan kuvat, kokonaisen katalogin kuvaus jne. 2000€ + alv. Kuvaukset toteutetaan usean päivän aikana, sisältää suunnittelun, visuaalisen toteutuksen ja kuvauksen sekä laajan kuvapaketin. Koko paketti. 

PSX_20210318_214938.jpg
bottom of page