Heissan Kotkasta!

Olen Aino-Kaisa Lonka(os. Leskinen), tervetuloa sivuilleni!

Asun Tiutisen saarella mieheni Anssin ja lastemme Ellan ja Edvinin kanssa.

Perheeseen kuuluu myös kaksi karvaista Shih Tzua.

Harrastuksiini kuuluuvat mm. sisustaminen, bloggaaminen, matkustaminen ja kirppistely. 

Rakastan valokuvaamista ja se on aina ollut suuri intohimoni. Taustallani on hyvin kansainvälinen maailma ja olen kulkenut kamera kädessä monilla matkoillakin, jo toistakymmentä vuotta. Olen toiminut mm. freelance-kuvaajana ja kuvannut monenlaisia hetkiä ja muistoja. Toteutan myös kuvauksia mm. sisustuslehtiin, matkailualalle sekä lifestyle konsepteihin. 

Valokuvani tallentavat teidän hetkiä ja jättävät teille muistoja joihin voitte palata yhä uudelleen ja uudelleen. Kuvaan perheitä, yrityksiä, asuntoja, häitä sekä kaikenlaisia tapahtumia ja juhlia. 

Minulla on studio Karhulan torilla, nimeltään Kuvaushuone.

Studioni on pieni ja kotoisa tila jossa voi toteuttaa monenlaisia kuvauksia. Kuvaukset Helsinki-Espoo akselilla ovat minulle tuttuja ja matkustan aina tarvittaessa muuallakin.

Jos kiinnostuit voit ottaa minuun yhteyttä. Voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle, perheellesi tai yrityksellesi sopivat kuvaukset.

Täytä lomake tai ota yhteyttä Facebookin kautta.

 

Terkuin,

Aino-Kaisa

Ota yhteyttä

Valokuvaaja Aino-Kaisa Lonka

Kiitos. Palaan asiaan mahdollisimman pian!

PSX_20210310_093324.jpg

    Palvelut:

 

Palveluihini kuuluvat mm. henkilökuvat, kaikenlaiset lapsi- ja perhekuvaukset, yritys- ja tuotekuvat, asuntkuvaus, hää, rippi- ja ylioppilaskuvat sekä kaikenlaiset muut tapahtumat ja juhlat. Tervetuloa tutustumaan toimintaani.

studio Kuvaushuone sijaitsee Karhulan torilla osoitteessa Vesitorninkatu 2, 48600 Kotka. Kuvaushuone on kotoisa pieni tila jossa kuvataan mm. henkilökuvauksia, lapsikuvauksia, tuotteita ja ihan mitä vaan! Kuvaushuone on myös toimistoni ja suurin osa editointi työstä tapahtuu myös täällä. Pidän Kuvasuhuoneella myös monenlaisia tapaamisia asiakkaiden kanssa. 

Tarvittaessa autan myös valitsemaan juuri teille sopivat kuvatuotteet ja annan parhaat vinkit kuvatuotteiden esillepanon kanssa. Toisinaan työni sisältää myös kuvanmuokkausta ja minulta tilataan erikoisempia kuvatuotteita, hieman taiteellisemmalla ilmeellä. Kysy lisää jos mielessäsi on jotakin erikoista. Studioni on aina avoinna sovitusti.

Tule tutustumaan, varaa kuvaus ja juodaan vaikka kupit kahvia. 

 valokuvaaja Aino-Kaisa Lonka AKL Design