Heissan Kotkasta!

Olen Aino-Kaisa Lonka(os. Leskinen), tervetuloa sivuilleni!

Asun Tiutisen saarella mieheni Anssin ja lastemme Ellan ja Edvinin kanssa.

Perheeseen kuuluu myös kaksi karvaista Shih Tzua.

Harrastuksiini kuuluuvat mm. sisustaminen, bloggaaminen, matkustaminen ja kirppistely. 

Rakastan valokuvaamista ja se on aina ollut suuri intohimoni. Taustallani on hyvin kansainvälinen maailma ja olen kulkenut kamera kädessä monilla matkoillakin, jo toistakymmentä vuotta. Olen toiminut mm. freelance-kuvaajana ja kuvannut monenlaisia hetkiä ja muistoja. Toteutan myös kuvauksia mm. sisustuslehtiin, matkailualalle sekä lifestyle konsepteihin. 

Valokuvani tallentavat teidän hetkiä ja jättävät teille muistoja joihin voitte palata yhä uudelleen ja uudelleen. Kuvaan perheitä, yrityksiä, asuntoja, häitä sekä kaikenlaisia tapahtumia ja juhlia. 

Studioni on juuri muuttanut ja minulla on nyt entistä suuremmat tilat osoitteessa Karhulantie 36. Kuvaushoneen yhteydessä toimii nykyään myös hyvinvointipalveluita tarjoava

Studio Auroora. Tulevaisuudessa laajennamme toimintaamme ja tarjoamme kaikenlaisia mukavia paketteja ystäville, työyhteisöille, toisille yrittäjille jne.

 

Studioni on kotoisa tila jossa voi toteuttaa monenlaisia kuvauksia. Kuvaukset Helsinki-Espoo akselilla ovat minulle tuttuja ja matkustan aina tarvittaessa muuallakin.

Jos kiinnostuit voit ottaa minuun yhteyttä. Voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle, perheellesi tai yrityksellesi sopivat kuvaukset.

Täytä lomake tai ota yhteyttä Facebookin kautta.

 

Terkuin,

Aino-Kaisa

Ota yhteyttä

Valokuvaaja Aino-Kaisa Lonka

Kiitos. Palaan asiaan mahdollisimman pian!

PSX_20210310_093324.jpg

 valokuvaaja Aino-Kaisa Lonka AKL Design